yellow Wilson tennis racket

Renee van Bommel: dochter van Mark van Bommel

0 Shares
0
0
0

Renee Marianna van Bommel, dochter van Mark van Bommel, is een dame die steeds meer bekend wordt. Wellicht omdat ze ‘de dochter van’ is, wellicht omdat ze zelf ook een carrière als (top)sporter aan het opbouwen is. We proberen je in deze blog zo veel mogelijk te vertellen over Renee. Lees over haar gezin, haar tennis avontuur en nog veel meer. 

Tennis als grote passie

Hoewel tennis en voetbal alle twee kunnen worden geclassificeerd als balsport, komen de sporten verder in geen enkel opzicht overeen. Bij voetbal speel je in een elftal, op de tennisbaan heb je maximaal één andere teamgenoot. Een tennisbal sla je met een racket, een voetbal, logischerwijs, schiet je met je voet weg. Over de mate van sportiviteit die je voor beide sporten nodig hebt, valt meer te zeggen. Wil je op hoog niveau sporten, dan zal je zeker een mate van discipline moeten hebben. Sommigen stellen dat discipline zelfs belangrijker is dan motivatie. Zonder discipline kan je wel motivatie hebben, maar dan zal je waarschijnlijk niet optimaal gebruikmaken van je capaciteiten. Zonder motivatie kan je wel discipline hebben, wat er uiteindelijk voor zorgt dat je toch weer die sportschool of andere sportplek induikt. 

Renee als tennisser

Maar goed, waar vaderlief het schopte tot een enorm goede voetbalspeler en inmiddels -trainer, koos Renee voor een andere weg. Zij vond haar passie in tennis, waar ze al geregeld een aantal grote toernooien heeft gespeeld. Op onderstaande afbeelding zie je bijvoorbeeld hoe ze op een tennisveld op Tenerife staat. Een prachtige plek met misschien nog wel een meer prachtige verschijning op het veld. Ze schijnt veelal aan het trainen zijn om zich tot de verdere top van de wereld te werken.

De familie van Renee

Renee groeit op als dochter van een bekend (ex)-voetballer genaamd Mark van Bommel. Mark van Bommel heeft een indrukwekkende club carrière gehad. Zo speelde hij bij clubs als PSV, FC Barcelona, Bayern München en AC Milan. Als middenvelder stond hij bekend om zijn strijdlust en leiderschapskwaliteiten. Na zijn actieve voetbalcarrière als speler, zette hij zijn werk door als trainer. Hij werd onder andere trainer van een club wij hij zelf ook had gespeeld, namelijk PSV. 

Een dochter en twee zoons komen er niet zo maar. Hij zette deze kindere samen met zijn vrouw Andra. Ironisch gezien ontmoeten ze elkaar op, waar kan het ook anders, het voetbalveld. Andra is namelijk de dochter van Bert van Marwijk, die bij de ontmoeting trainer was bij Fortuna Sittard. Uiteindelijk werd hun liefde bekroond met dus de geboorte van Renee en de komst van zonen Thomas en Ruben. Overigens kwam Thomas tegelijk met Renee, ze zijn namelijk een tweeling! Waar Renee koos voor een carrière in de tenniswereld, gingen de zonen van Mark wel hun vader achterna. Althans, daar zijn ze momenteel nog druk mee bezig. Ze maken in ieder geval beide enorme indruk op de clubs waar ze voor spelen. Tof, toch?

(broers Ruben en Thomas)

Renee in de liefde

Mark van Bommel als schoonvader, een schoonheid als Renee aan je arm en een (ongetwijfeld) lieve schoonfamilie, is de droom van vele jonge mannen (en misschien wel vrouwen). De grote vraag die dan ook meermaals terugkomt is of Renee al succesvol is in de liefde. Met andere woorden: is Renee nog vrijgezel en kan je dus kans maken om haar nieuwe liefde te worden?

Het antwoord: we weten het niet. Af en toe is in de Instagram story’s een knappe jongeman te zien. Dit is niet een van haar broers, staat altijd onherkenbaar op beeld en wordt ook niet getagd. Het zou dus zo maar kunnen zijn dat het hart van de knappe Renee al is veroverd. Wij zouden zeggen, niet geschoten is altijd mis. Dus, wil je kans maken bij de inmiddels 21-jarige schoonheid (geboortedatum 11 juli 2002), kijk dan of je op een (niet creepy) manier in contact met haar kan komen. 

Renee van Bommel als ‘de dochter van’

Inmiddels zijn we er eigenlijk wel van overtuigd dat Renee een naam voor zichzelf heeft opgebouwd. Dat ze dochter is van een bekend persoon en eveneens een bekende opa heeft, laten we daarmee terzijde. Het is wat ons betreft leuk om te blijven kijken hoe Renee zich ontwikkelt tot hopelijk een tennisster waar ons land meer dan trots op kan zijn. Dat ze geniet van de tijd met haar familie (ze lijkt namelijk een echt familiemens te zijn) en dat ze wellicht wel gelukkig wordt in de liefde. We horen graag van je, Renee!

0 Shares
Gerelateerd