Now Reading: Wie is de knappe vriendin van Santiago Gimenez?

Loading
svg
Open

Wie is de knappe vriendin van Santiago Gimenez?

september 26, 20237 min read

De laatste Eredivisie in Nederland (seizoen ’22/’23) werd gewonnen door de voetbalclub met de rood-witte shirtjes. Nee, niet PSV en nee, geen Ajax, maar die ene club uit Rotterdam. Feyenoord, om precies te zijn. De spelers zijn goed en de trainers zijn goed; je mag denken wat je wil, maar ze waren de terechte winnaars van het seizoen (vinden wij dan, als de objectieve buitenstaanders die we zijn).

Nu willen we niet zeggen dat het één speler is geweest, die heeft geleid tot de overwinning, maar een redelijk recente aankoop van de club bleek wel de goede te zijn geweest. We spreken over niemand minder dan de spits Santiago Gimenez. En hoewel we van alles kunnen zeggen over zijn kwaliteiten, laten we dat over aan een andere blog. In deze blog pluizen we namelijk voor je uit wie er aan de zijde van deze voetballer staat. Een vrouw die op sommige plekken even bekend of misschien wel nog bekender is dan Gimenez zelf. Een vrouw die wereld kent als Fer Serrano.

Liefde overwint alles

Sinds de zomer van 2020 zijn de voetballer en filmster, want ja, zo kan ze wel genoemd worden, een koppel. Hun populariteit in moederland Mexico is ongekend. Serrano, die ietsjes ouder is dan Gimenez, is op Gimenez gevallen en deelt op sociale media kanalen graag de liefde tussen hen twee. Serrano omschrijft de voetballer als een, voor Mexicaanse begrippen, progressieve man.

Toen ze naar Nederland (Rotterdam) verhuisden, wisten ze eigenlijk niks van het land. Maar, al snel werden ze verliefd op de stad en met name de mensen om hen heen, zo beschrijft Serrano. Ze is gefascineerd tussen de combinatie van nieuw en oud, de treinregelingen en de verschillen tussen Nederlandse steden. Hoewel ze geen woord Nederlands spreekt en bij ‘De Klassieker‘ (Ajax-Feyenoord) zich niet echt veilig in Amsterdam voelt, voelt het land toch als thuis.

Actrice, presentatrice, filmster

Desalniettemin is Fer Serrano, ofwel Maria Fernanda Serrano Coto, toch ook nog wel degelijk actief op andere vlakken dan ‘het leven in Nederland’.

Zo begon ze al op jonge leeftijd met acteren en is ze inmiddels uitgegroeid tot een heus talent. Talent beperkt zich vaak niet tot één ding en sinds enige tijd is ze dan ook bekend als presentatrice. Zelfs als presentatrice van de bekende zender Disney. Maar goed, gezien haar moedertaal geen Nederlands is en ze in Nederland eigenlijk alleen bekend staat als de ‘vriendin van’, zal op dat vlak de populariteit hier wat achterblijven. Dat is niet erg, maar gewoon iets om over na te denken.

Een unieke en gedurfde stijl

Wat we dan wel over de goedlachse schoonheid kunnen zeggen, is dat ze een unieke en gedurfde stijl heeft. Kenmerkend daarbij is dat bijvoorbeeld kledingkeuzes een uitdrukking zijn van individualiteit, waarbij grenzen worden verlegd en conventies worden genegeerd. Die stijl is dan een weerspiegeling van zelfvertrouwen (of het streven naar zelfvertrouwen).

Kaal

Bij Serrano is een dergelijk statement te herkennen aan de keer toen ze haar haar afschoor. Ze zei in het onderschrift onder andere het volgende:

‘Tú me enseñaste que la belleza es del ser, no del cuerpo’

Dat betekent zoiets als: ‘Jij hebt me geleerd dat schoonheid van binnen zit en niet van buiten’. (vrij vertaald)

Met andere woorden, Serrano’s keuze om kaal te gaan, was een bewuste keuze. Ook nu ze niet aan het ‘schoonheidsideaal’ voldoet, is ze nog steeds een even mooi mens. Schoonheid zit van binnen, diep geworteld in de kern van je persoonlijkheid en ziel. Je kan het herkennen als een glans van vriendelijkheid in een glimlach en de warmte van medeleven in je ogen. Innerlijke schoonheid is iets van alle tijden en zal niet veranderen door leeftijd of fysieke aftakeling.

Verliefd, verloofd, …

Eind vorig jaar maakte het koppel bekend dat ze verloofd zijn. Een aantal foto’s en filmpjes op een boot, waar Serrano duidelijk verrast werd door de vraag van Gimenez, lieten zien hoe het koppel hun liefde nog meer verzegelde. Gimenez zou op één knie gaan, waarna de omstanders natuurlijk wachten op het antwoord van Serrano. En, gelukkig maar, Serrano zei volmondig ‘ja’, of eigenlijk ‘si’ in hun geval.

Een gelovig tintje

We zijn erg benieuwd naar op welke manier het aankomende huwelijk wordt voltrokken. Want, zo blijkt, Gimenez is zeer gelovig. Ongeveer in elke Instagram-post dankt hij de Heer. Of het nu gaat om een overwinning of dus de verloving, je zal een stukje bijbeltekst erbij krijgen. Serrano daarentegen lijkt een stuk meer gesloten te zijn over haar geloof, al laten sommige berichten wel doorsijpelen dat ze wellicht ook wel gelovig is.

In Mexico is bijna de gehele bevolking Christen en het is dan ook niet heel gek dat ook Gimenez hier geen stoelen of banken onder steekt. Ach, we zullen het uiteindelijk ongetwijfeld zien, gezien het liefdeskoppel regelmatig kiekjes deelt van hun toch wel hectische leven. Op Instagram vindt je het koppel onder de volgende namen:

Wie is Fer Serrano?

Fer Serrano, in haar eigen land bekend als actrice en presentatrice, verovert langzamerhand ook de harten van Nederlandse Feyenoord-fans. Ze is en blijft immers voor velen de vriendin van de bekende spits van Feyenoord, Santiago Gimenez. De twee lijken erg gelukkig te zijn in hun relatie en zijn tegenwoordig zelfs verloofd. We wensen de twee veel geluk toe en hopen nog veel van ze te ontdekken. Ze leven immers een leven waar veel anderen van dromen.

Loading
svg