Now Reading: Salar Azimi: vermogen, vriendin, huis en meer feiten

Loading
svg
Open

Salar Azimi: vermogen, vriendin, huis en meer feiten

maart 5, 20247 min read

Iemand die absoluut geen reden heeft om zijn rijkdom te laten zien, is Salar Azimi. Deze Iraans-Nederlandse zakenman en ondernemer is bekend door zijn publiekelijke uitingen over zijn vermogen. Hij is actief in verschillende sectoren, waaronder vastgoed, horeca en media. De regelmatige aandacht vanwege zijn flamboyante levensstijl en aanwezigheid in de media leidt overigens niet altijd tot de meest positieve reacties.

In ieder geval is het wel iemand die van ver komt en zich een slag in de rondte werkt om alles draaiende te houden. Hij heeft weleens aangegeven dat hij letterlijk dag en nacht in het kantoor van een van zijn hotels zit, om te werken. Het is dus niet zo dat de rijkdom hem is komen aanwaaien. Anyway, in deze blog zullen we je vertellen over zijn vermogen, vriendin, huis en nog veel meer. Lees dus gauw verder om hiervan op de hoogte te komen!

Het opbouwen van vermogen

Rijk? Dat wordt je al helemaal niet. Al helemaal niet als je ouders niet uit de hogere kringen van de samenleving komen. Salar Azimi heeft dus flink zijn best gedaan om het vermogen dat hij nu heeft, op te bouwen. We beginnen bij het begin, want je bent vast benieuwd wat Azimi heeft gedaan om te bereiken wat hij nu heeft.

Azimi was slechts dertien jaar toen hij in 1995 naar Nederland vluchtte met zijn ouders en broertje uit Iran. Jaren gingen voorbij en uiteindelijk werd hen een verblijfsvergunning gegund. Hij ging op dat moment direct aan het werk, om zo voor zijn gezin wat extra te verdienen, in een rabarber kwekerij. Uiteindelijk kan hij gaan studeren en kiest ervoor om op de Fontys in Tilburg de studie bedrijfsmanagement te starten. In het laatste half jaar rond hij een scriptie af die het begin van zijn carrière bleek te zijn. Salar koos namelijk niet voor de reguliere weg om na je studie voor een baas te werken, nee, daarentegen koos hij voor het ‘moeilijke pad’ en eigen baas te worden.

Een eerste bedrijf

Die scriptie? Daarin stond dat de plaats Sluis, waar hij en zijn familie dicht in de buurt van woonden en waar hij in het AZC terechtkwam, behoefte had aan een telecombedrijf. Het bleek een succes te zijn en samen met zijn broer opende hij nog een aantal zaken in dezelfde plaats. Toen dat allemaal op rolletjes ging lopen, begon hij met het investeren in vastgoed. In 2022 kwam er een programma op de publieke omroep genaamd ‘Waar doen ze het van?’. Hierin zag je in welke rijkdom Salar leeft, hoeveel hij ervoor werkt en wat hij allemaal in zijn bezit heeft. Hij zou op dat moment al zo’n 130.000 euro per maand (!) verdienen.

Vermogen

Salar Azimi? Hij is een absolute multimiljonair. Je kan met gemak zeggen dat hij minimaal tientallen miljoenen aan vermogen heeft. Dit zit in zijn vastgoed, in zijn dure sportauto’s en van een deel daarvan kunnen hij en zijn gezin in alle luxe leven. En oh ja, als je Salar Azimi weer bij een bekende Youtuber, zoals hieronder, ziet verschijnen, dan moet je er niet gek van opkijken dat hij pronkt met zijn eigen kaviaar merk. Het duurste potje dat hij verkoopt, kost €100.000 euro en zit in een potje dat is bekleed met 209 diamanten en 24 karaat goud.

Hoeveel het vermogen van Azimi is, is ons natuurlijk niet bekend. Maar houd er in ieder geval rekening mee dat het niet weinig is.

Vriendin en huis

Het huis waar Salar Azimi in woont is een pareltje van een kasteel, welke is ingericht door zijn vriendin. Samen met zijn vriendin heeft hij twee kinderen, aan wie hij, naar eigen zeggen, op een bewuste manier de waarde van geld meegeeft. Natuurlijk is het niet ‘normaal’ in welke luxe zij leven. Azimi heeft dan ook wel eens aangegeven dat hij vindt dat zijn kinderen later moeten gaan werken, net zoals hij dat op jonge leeftijd heeft gedaan. Zie op onderstaande foto het gezin van Azimi:

Toch niet zo rijk als gedacht?

In het najaar van 2023 kwamen helaas wat vervelende berichten over Azimi (en zijn broer) in het nieuws. Zo zou hij verdacht zijn van maar liefst vijf gevallen van valsheid in geschrifte. Hoewel we niet weten hoe de zaak nu verder zal verlopen, is het in ieder geval niet zulk positief nieuws. Niet over een man die eigenlijk juist heel veel voor zijn community betekent. Denk aan het vervullen van wensen van zieke kinderen totaal het organiseren van een kerstdiner aan de ouderen rondom zijn woonplaats. Wat overigens een vervelende bijkomstigheid van de zaak was, was dat er beslag werd gelegd op een aantal ondernemingen van Azimi en zijn broer. De tijd zal leren water er uiteindelijk uit de zaak zal komen. We leven niet in Amerika, dus Azimi is in principe gewoon innocent until proven guilty, in plaats van andersom.

Conclusie

Tja, we zouden wel een heel boekwerk over deze beste man kunnen schrijven. Echter vat bovenstaande informatie, inclusief filmpje, wel ongeveer samen wat er van Salar Azimi bekend is. Hoewel er genoeg mensen zijn die vraagtekens trekken bij de manier waarop Azimi zijn vermogen heeft vergaard, kan je niet zeggen dat hij niet weet wat werken is. Hij maakt geen geheim van zijn verleden en nodigt anderen graag uit om zijn luxeuze levensstijl te bewonderen. Poeh, je moet ook maar met die publiciteit kunnen leven.

Loading
svg